Dom

PIROVAC
APARTMENTS

Dobrodošli u APARTMANE PIROVAC ***

Naša apartmanska kuća nalazi se u malom primorskom mjestu Pirovac. Ovdje ćete pronaći mnogo mirnih kafića, restorana i trgovina. No, ako ste željni vreve većih gradova, pronaći ćete je u Vodicama udaljenim 10-ak km, Šibeniku 20 km ili Zadru 50 km.

Kuća se nalazi na zasebnoj, ograđenoj parceli, na tihoj i mirnoj lokaciji, usred vrta punog maslina i grmlja. Ima vlastiti nadzemni bazen, igralište za djecu, vanjski tuš i wc. I plaža i centar su udaljeni oko 10 minuta hoda. Plaže su ovdje šljunčane, blagog nagiba i idealne za djecu. Naći ćete puno štandova, kafića i restorana za osvježenje. Osvježenje nudimo i u našem kućnom baru, gdje možete uživati čak iu
ČEŠKOM TOČENOM PIVU!!!
Na raspolaganju imamo 5 apartmana. Svaki od njih ima vlastitu kupaonicu s wc-om, odvojenu spavaću sobu i standardno opremljenu kuhinju s hladnjakom, posuđem i svime što vam je potrebno. Svaki apartman ima ili balkon ili terasu. Parkirno mjesto je osigurano i besplatno na našem posjedu. Svi apartmani su veličine 2+2, ali po potrebi moguće ih je iznajmiti i za samo jednu osobu ili obrnuto neke apartmane proširiti na 5-6 osoba.
Zbog mirne lokacije, parkiranja bez problema i ukupnog smještajnog kapaciteta do 24 osoba, moguće je organizirati razne individualne i grupne treninge. Zbog blizine mora jedriličari mogu uživati, ili biciklisti s obzirom da Vransko jezero nudi kilometre biciklističkih staza. entuzijasta (Vransko jezero nudi mnogo kilometara prekrasnih biciklističkih staza koje možete posuditi od nas). Ljubitelji pilatesa ili joge, primjerice, mogu pronaći mir i tišinu za vježbanje u zelenom i začinskom vrtu s prostranim natkrivenim terasama.
Bilo kako bilo...veća ili manja grupa, ako nam dođete u potrazi za mirom, blagostanjem i opuštanjem, garantiramo da ćete to ovdje pronaći. Za ljubitelje adrenalinskih sportova, kao što su ronjenje, jahtanje i vožnje gliserom, tu su i mogućnosti. Mi smo češko-slovački par koji uživa u svim ovim aktivnostima, a osim mira i dobrobiti možemo vam pružiti i malo uzbuđenja. S nama ćete komunicirati (osim na našim materinjim jezicima) na mađarskom, hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas telefonom, e-poštom ili koristeći pitanje s ove stranice.

Obećajemo da ćemo vaš odmor učiniti nezaboravnim i svakako na pozitivan način!
 
 Veselimo se što ćemo vas upoznati:
Dana and Palo.