Odredbe i uvjeti

Odredbe i uvjeti

I.

1. Iznajmljivač osigurava privatni smještaj gostu koji rezervira smještaj u smještajnom objektu iznjamljicača

2. Nositelj privatnog smještaja je: Pavel Mucska, OIB: 67183868617.

3. Gost je osoba koja rezervira smještaj u smještajnom objektu priređivača.

4. Opis smještajnih jedinica smještajnog objekta nalazi se na web stranici www.pirovacapartments.hr.

II.

1. Cijenu usluga smještaja operater obračunava na upit prema vrsti smještaja, broju rezerviranih smještajnihjedinica, broju gostiju, dužini i terminu rezervacije. Cjenik je također dostupan na www.pirovacapartments.hr/cenik

2. Nakon što kupac izvrši neobvezujuću rezervaciju, iznajmljivač će korisniku poslati e-mail s detaljimanjegove rezervacije, uključujući podatke o ukupnoj cijeni smještaja i poveznicama na uvjete poslovanja i otkaza, uz molbu da korisnik pročita njih i zatim pristati na njih. Ukoliko gost potvrdi ovu e-poštu i pristanena uvjete, rezervacija postaje obostrano obvezujuća i korisnik se ovime slaže s odredbama i uvjetima, uvjetima otkazivanja i ukupnom cijenom smještaja.

3. Iznajmljivač potom obračunava iznos depozita za usluge smještaja koji iznosi 50% cijene rezerviranogsmještaja i traži od gosta uplatu depozita.

4. Gost uplaćuje depozit za smještaj bankovnom doznakom na račun operatera otvoren kod Raiffeisen bankenajkasnije 3 radna dana od obvezujuće rezervacije. Plaćanje se vrši u valuti: Euro IBAN: HR3424840083190106249. BIC/SWIFT kód: RZBHHR2X. Ime primatelja: Pavel Mucska. Nije potrebnounositi dodatne podatke.

5. Ukoliko gost ne uplati akontaciju za smještaj u roku od 3 radna dana, iznajmljivač ima pravo osloboditirezervirani termin za ostale goste.

6. Nadoplatu za smještaj gost plaća na dan dolaska, prilikom prijave i isključivo u gotovini.

7. U slučaju vlastitog nesudjelovanja, gost može sam odrediti naknadu štete u dogovoru s iznajmljivačem. Troškovi otkazivanja se u ovom slučaju ne plaćaju.

8. Prilikom prijave gost također plaća gotovinom cijenu završnog čišćenja u iznosu od 35 Eura po apartmanu + boravišnu pristojbu po osobi i danu (prema važećem cjeniku Vlade RH).

III.

1. Smještaj je moguć samo kroz cijele tjedne, uvijek od subote do subote, osim ako se gost drugačije ne dogovori s iznajmljivačom.

2. Uvjeti otkazivanja navedeni su u posebnom dokumentu https://www.pirovacapartments.hr/informace/storno-podminky

3. Dolazak u smještaj moguć je uvijek subotom od 15-20 sati. . U slučaju odgođenog dolaska (nakon 20 sati) gost je dužan unaprijed, a najkasnije do 15:00 sati na dan dolaska, najaviti iznajmljivaču na broj telefona: +420777769975. Ukoliko ovaj uvjet nije ispunjen, gost gubi pravo na smještaj.

4. Završetak boravka je uvijek do 10:00 sati na dan odlaska.

5. Grupni boravci podliježu posebnim ugovornim uvjetima.